DJ ANTENNA - CODRU Festival

DJ ANTENNA

Lui DJ ANTENNA i se mai spune și “The Entertainment Machine”, pentru că e un one-man-show unic în România. La fel de boom de fiecare dată și de fiecare dată altfel. Genul de DJ ultra energic și tehnic, care te face să descoperi mișcări pe care nu știai că le ai. 

Ce gen muzical atacă ANTENNA? Gen orice sună bine și mișcă trupuri pe ring. E un veritabil masterchef când vine vorba de combinat stiluri muzicale, pe care servește hot și în porții generoase, care ajung la toată lumea. 

Sigur ai mai dansat pe două piese preferate în aceeași noapte. La ANTENNA, poți dansa pe ele în același timp. Pentru că în mâinile lui nu există ceva care să nu sune bine peste altceva. Tehnica asta i-a adus în unele cercuri titlul de rege al mash-up-urilor. Iar la un gig ANTENNA trebuie să te aștepți și la comunicare, pentru că e printre puținii DJ care știe bine și cu microfonul. Culmea, fără să strige dedicații 😀 

A fost supranumit și BD la Munte și la Mare, mai exact Bass Drop la Munte și la Mare, pentru că a pus muzică de la cluburi glossy de pe litoralul Mării Negre până la party-uri de boarderi în Alpi. De la cluburi underground la festivaluri cu ecou. A iscat dans chiar și în locuri mai puțin obișnuite: în autobuz, tramvai, tren sau vapor. Ceea ce e cumva firesc, având în vedere că are grijă ca fiecare set al lui să se transforme într-o călătorie.

Oricât cuvinte ai citi despre el, nu se compară cu senzația când dansezi pe vibe-urile lui. Pentru că ANTENNA e un DJ pe care trebuie să-l vezi ca să-l auzi.