ENEVEL & WOODIE - CODRU Festival

ENEVEL & WOODIE

Biro Levente, cunoscut de fani ca Enevel, a avut un impact de durată în comunitatea muzicii de bass în ultima decadă. Crescând în inima României, a fost mereu prezent la petreceri și rave-uri în Sibiu și în împrejurimi, hrănindu-și pasiunea pentru muzica electronică.

Totul a început in 2009, organizând petreceri la liceu cu prietenii, încurajându-l să continue și să avanseze. La început playlisturile lui conțineau în mare, muzica house și minimal, până în 2012, schimbând genurile și a lansat două mixuri Dubstep bazate pe două albume UKF. Enevel a început seriile de Bass Trap Mix în 2013, ceea ce a deschis un nou capitol al muzicii trap în Romania, fiind susținut de All Trap Nations, Bass Turbat, Trap Music HD și Beast Trap. A început să participe și să mixeze muzică în jurul țării de la cluburi underground la festivaluri, învățând ca DJ lingvistica ringului de dans și alchimia mixurilor.

Ani întregi de muncă și devotament ca să înteleagă știința sunetelor, a descoperit dedicarea să își creeze propriile piese.

Mulțumită oportunităților promițătoare, vă puteți aștepta la mai mult de la el, ca producător și ca performer live in weekendurile ce urmează.