INDICA DUBS - CODRU Festival

INDICA DUBS

„Văzând vinilul rotindu-se și atmosfera din loc – mai ales când basul a izbucnit din sistemul audio – a schimbat totul, am știut imediat că aceasta era calea pentru mine.”

Inspirat de energia, ridicarea spirituală și atmosfera din comunitatea Dub, Sukh era hotărât să-și aducă propria contribuție și a început să producă propriile melodii la vârsta de 17 ani, cu învățăturile unchiului său și Dougie Conscious Sounds. Având ca obiectiv clar atingerea a 100 de lansări independente de viniluri pe propria etichetă, Indica Dubs a fost fondată și a lansat primul său vinil în 2010, la vârsta de 20 de ani, fiind rapid difuzat de diferite sisteme audio de top cum ar fi Jah Shaka, Channel One, Iration Steppas, King Earthquake și multe altele.

În 2011, Indica Dubs a călătorit în afara Marii Britanii pentru a cânta în Polonia și de atunci a cântat în UK, Franța, Elveția, Sicilia, Italia, Spania, Germania, Belgia, Olanda, România, Ungaria, Polonia, Croația, Republica Cehă, Malta, Brazilia, Mexic, Peru, Argentina, Chile, Columbia și altele.

În 2017, Sukh a lansat Indica Dubs Sound System. Cel mai puțin de spus despre participarea la o sesiune Indica Dubs Sound System este că este garantat să fie o experiență specială, cu cele mai exclusive piese redate direct din studio-ul Indica Dubs. De atunci, Sukh a avut sesiuni de întâlnire a sunetelor cu sisteme audio de top ca Channel One, Iration Steppas, Aba Shanti-I, Young Warrior, King Original și alții, și a furnizat sistemul său audio pentru Jah Shaka.

În 2018, Sukh și echipa sa au lansat evenimentele auto-organizate: Ghent Dub Club. Aceste sesiuni exclusive prezintă sisteme audio de greutate și cei mai buni artiști în Dub. Creșterea organică și atragerea unui număr tot mai mare de persoane la fiecare ediție, aceste sesiuni au devenit rapid cunoscute la scară globală.

De-a lungul anilor, Indica Dubs a produs unele dintre cele mai puternice lansări și a furnizat dubplates celor mai influente sisteme de sunet. Colaborând cu unii dintre cei mai buni artiști internaționali Roots / Dub, reputația sa în fruntea scenei Dub continuă să crească în toată lumea.