Fii frate cu CODRU - CODRU Festival

Piloni

01

Artă și cultură

Susținem și suntem inițiatorii evenimente lor culturale care promovează diversitatea și expresia diferitelor forme de artă. Aducem împreună comunități care împărtășesc aceleași viziuni artistice și interese ca și noi.

02

Educație

Educația înseamnă inspirație și putere. Aici, la CODRU, credem că învățarea continuă ne menține vii. Chiar dacă suntem ancorați în realitatea ce ne înconjoară, e important să fim conștienți de ea. De aceea, susținem inițiative care se concentrează pe educarea generațiilor despre sustenabilitate, reciclare și alte acțiuni ecologice pentru a promova comportamente conștiente din punct de vedere ecologic.

03

Divertisment

Divertismentul ne caracterizează cel mai bine. Prin CODRU Festival aducem zâmbete și distracție oamenilor. Totodată oferim experiențe minunate de care aceștia să își amintească cu drag. Festivalul nostru, precum și celelalte evenimente adiacente, se adresează tuturor categoriilor de vârstă, de la copii și tineri, la familii, părinți și bunici.

04

Sustenabilitate

Sustenabilitatea este o prioritate pentru noi la CODRU. Prin intermediul acestui pilon, susținem inițiative care promovează practici ecologice, cum ar fi: sesiuni de plantare a copacilor, reducerea amprentei de carbon și utilizarea de materiale durabile.