Inscrie-ți Food Truck-ul la CODRU Festival 2023! - CODRU Festival

Inscrie-ți Food Truck-ul la CODRU Festival 2023!

„Amintiri gustoase” și CODRU Festival te trimit la European Street Food Awards 2023.

European Street Food Awards ajunge în România și îşi caută finalistul.

Competiția internațională European Street Food Awards ajunge în România și își caută finalistul. Este vorba despre competiția națională în urma căreia va fi ales finalistul, cel care va reprezenta România la European Street Food Awards 2023 în Germania.

Dacă ai un Food Truck și pregătești specialități culinare gustoase și autentice, acesta este momentul să te înscrii!

Căutăm inovație, creativitate și savoare. Vrem să aducem în fața participanților cele mai bune preparate culinare, care să le încânte papilele gustative.

Procesul final de selecție va fi riguros. Cei mai iscusiți bucătari vor fi selectați pentru a participa la festival. Juriul va fi format din top-chefi români, food-bloggers, jurnaliști și istorici culinari și vor reprezenta România la marea finală European Street Food Awards 2023 de la Saarbrücken. Vor evalua prezentarea vizuală, calitatea ingredientelor, originalitatea rețetelor și feedback-ul clienților.

Finalistul desemnat va fi recunoscut ca un lider în domeniul street food-ului. Este o oportunitate excelentă să îți promovezi brandul și să îți extinzi afacerea.

Ai cele mai gustoase preparate și vrei să te alături celorlalți profesioniști talentați? Atunci nu ezita să aplici! Arată-ne ce poți face și demonstrează-ne abilitățile tale în domeniul culinar. Hai să facem din acest street food festival un eveniment de neuitat pentru toți participanții și vizitatorii noștri!

Preparatele tale trebuie să răspundă la întrebările: unde se poziționează mâncarea românească; care e gustul autentic care ne reprezintă și cu care ne mândrim, de altfel, pe scena internațională? Reușim să ne aliniem trendului de mâncare stradală internațional sau ar trebui să experimentăm mai mult cu ceea ce ne reprezintă? Ne place modern sau tradițional? Gustos sau estetic în farfurie? Acestea sunt doar câteva din întrebările pe care „Amintiri Gustoase”, partenerii CODRU Festival și inițiatorii proiectului de promovare a gastronomiei locale, își propun să le clarifice în urma primei ediții de European Street Food Awards – România.

📆 25-27 august, Pădurea Bistra, în apropiere de Timișoara

Grăbește-te, locurile sunt limitate! 🚀

Link-ul pentru formular este aici

European Street Food Awards – România este organizat de @amintirigustoase şi găzduit de CODRU Festival 2023.

NOUTĂȚI