Voluntar în CODRU - CODRU Festival

Voluntar în CODRU

În organizarea unui festival, ai zice că iei în calcul: artiștii, locația, scenele sau alte elemente organizatorice. Oamenii însă sunt cei care le dau sens/le însuflețesc etc. Echipa CODRU a s-a bucurat de implicarea a 100 de voluntari.

În realitate, primul gând ne duce la VOLUNTARI. Ei, voluntarii, sunt primii care ajung în perimetrul festivalului, cu mult înainte ca acesta să înceapă, și ultimii care pleacă. 

Sunt tineri dedicați și pasionați de ceea ce fac, mereu cu zâmbetul pe buze, chiar și după multe ore de nesomn. 

Mai bine de 100 de voluntari au fost și anul acesta alături de noi. Nu e deloc ușoară întreaga coordonare a voluntarilor, dar Mia, în calitate de coordonator al acestora, a făcut o treabă minunată. Au fost agreate departamentele, apoi împărțiți în funcție de preferințele fiecăruia și ulterior pe intervale orare.

  „ Ca și voluntar pe perioada festivalului, cât și înaintea lui, nu pot spune, decât că m-am distrat la maxim, atât prin camaraderia ce s-a format între voluntari cât și prin amuzantele situați ce au luat naștere în îndeplinirea unor taskuri. (...)

   Ce mi-a plăcut cel mai mult din experiența voluntariatului este oportunitatea de a forma prietenii noi personal, văzând o oportunitate mai bună de a socializa, distra și întâlni oameni noi. Pe lângă asta am reușit să dezvolt noi skill-uri, care, desigur, mi-ar putea fi folositoare.”

Are rost să mai spunem că fără ei, CODRU Festival 2022 nu ar fi fost posibil?!

Mulțumim #VOLUNTARIînCODRU!

Alte noutăți